Skip links

Website

Website Development

Website laten maken door Syntx? Ontvang binnen 24 uur een voorlopig webdesign

Syntx is jouw specialist in webdesign. Al binnen 24 uur ontvang je een voorlopig ontwerp voor jouw website. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. Deze zijn niet alleen zoekmachine vriendelijk, maar ook gebruiksvriendelijk én mobile friendly! Met een website van Syntx vergroot je jouw kansen op een hoge ranking binnen de zoekmachines. Een website laten maken doe je niet zomaar. Online vindbaarheid én zichtbaarheid is namelijk van groot belang voor het succes van jouw bedrijf. Daarnaast fungeert een website als dé rode loper naar jouw winkel of onderneming. Dat vergt een professioneel design. Syntx denkt met je mee. We kunnen je al binnen 1 dag van een voorlopig ontwerp voorzien.

WordPress

Maatwerk WordPress websites

Elk bedrijf is uniek. Daar hoort ook een maatwerk webdesign bij. Daarom maakt Syntx gebruik van WordPress. Deze CMS is ontzettend gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw website bezoekers. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse plugins voor zoekmachineoptimalisatie of SEO. Dat betekent een goede basis voor jouw bedrijf. Niet alleen een gebruiksvriendelijke CMS is belangrijk als je een website wilt laten maken. Ook maatwerk zorgt ervoor dat jij je als ondernemer kunt onderscheiden van de concurrentie. Onze standaard templates kunnen geheel op maat worden gemaakt. Afgestemd op jouw behoeften en wensen én die van jouw bedrijf en doelgroep.

Heb je zelf een idee voor het webdesign van jouw nieuwe website? Syntx gaat graag een brainstormsessie met je aan. Met vrijwel elk voorstel kunnen wij uit de voeten. Bijvoorbeeld als je jouw website wilt laten voorzien van een reserveringssysteem. Wij hebben ervaring met het ontwerpen en bouwen van diverse website functies. Pas als we beiden tevreden zijn over het uiterlijk én de inhoud? Maken we het webdesign definitief. Bij ons mag je zelf de content aanleveren of gebruik maken van onze content pakketten. In elk geval wordt een Syntx website altijd compleet én gebruiksklaar geleverd.

Opties

Marktonderzoek

Optioneel

Op maat gemaakte website

Afgestemd op jouw wensen en behoeften

Professioneel webdesign

Inclusief website content

Afbeeldingen, logo, tekst

Beveiligingsupdates en SSL certificaat

Backups

Hosting

Optioneel

Onderhoud

Optioneel

SEO geoptimaliseerd

Optioneel

This website uses cookies to improve your web experience.