Skip links

Webshop

E-Commerce Development

Een Webshop laten maken en onderhouden door Syntx

Als e-commerce ondernemer kun je niet zonder een goede webshop. Deze moet gebruiksvriendelijk én zoekmachine vriendelijk zijn. Zo weet je namelijk zeker dat jouw online winkel gezien en gevonden wordt. Wil je een maatwerk webshop laten maken met een professioneel design én de functionaliteiten die je nodig hebt? Syntx staat voor je klaar. Wij zijn jouw specialist in het bouwen van professionele maatwerk webshops. Natuurlijk voorzien van de meest moderne betaalsystemen én compatibel met de nieuwste richtlijnen. Of je nu graag een schip wilt laten maken met iDeal, PayPal of creditcard. Wij realiseren het voor je. Heb je specifieke wensen voor jouw online winkel? We denken graag met je mee.

Custom Webwinkel

Custom webshop laten maken?

Bij Syntx maken we elke webshop op maat. Aangepast aan jouw wensen en ideeën. Je hebt bij ons de vrijheid om zelf teksten en afbeeldingen aan te leveren. Laat je dit liever aan professionals over? Maak dan gebruik van één van onze voordelige content pakketten. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat de content wordt geoptimaliseerd voor Google. Zo wordt jouw webshop niet alleen gevonden op de desktop, maar ook via mobiele apparaten.

Website laten uitbreiden tot een webshop

De kans is groot dat jij als ondernemer al in het bezit bent van een website. Wil je deze uitbreiden met een webshop? Syntx is ook gespecialiseerd in het integreren van webshops binnen bestaande websites. Ook op dit gebied zorgen we voor perfectie en maatwerk.

Opties

Marktonderzoek

Optioneel

Op maat gemaakte Webwinkel

Afgestemd op jouw wensen en behoeften

Professioneel webdesign

Inclusief website content

Afbeeldingen, logo, tekst

Beveiligingsupdates en SSL certificaat

Backups

Hosting

Optioneel

Onderhoud

Optioneel

SEO geoptimaliseerd

Optioneel

Zelf eenvoudig jouw webshop beheren en onderhoud

Als ondernemer wil je jouw maatwerk webshop van Syntx ook eenvoudig kunnen beheren. Ook daar hebben we over nagedacht. Daarom werken we met een gebruiksvriendelijke CMS. Je kunt dus zelf producten en afbeeldingen toevoegen, verwijderen en beheren. Wil je een webshop met een geïntegreerd voorraadbeheer? Bij Syntx is dat natuurlijk mogelijk. Wil je liever geen omkijken hebben naar het onderhoud van jouw webshop? Laat dit dan over aan de specialisten van Syntx. Wij houden jouw webshop geoptimaliseerd.

This website uses cookies to improve your web experience.